UZAKTAN EĞİTİM MAZERET SINAVLARI

• 2016-2017 Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, Türk Dili II, Tepekent Yerleşkesi Bologna Yeterlilik dersleri

(“Critical Thinking, Creativity and Entrepreunership”“Çevre Koruma,İş Sağlığı ve Güvenliği” “Eleştirel Düşünme”“Yaratıcılık ve Girişimcilik”,”Sosyal Sorumluluk ve Topluma Hizmet Uygulaması“,"Social Responsibilty and Community Service”"Kalite Güvencesi ve Kalite Yönetim Sistemleri”)

derslerinin mazeret sınavına girmek isteyen öğrencilerin, 10 Nisan - 14 Nisan arasında yapılan sınav tarihlerini (5 günü) kapsayan mazeretlerini gösterir belgelerini Meslek Yüksekokulu Sekreterliğine veya bağlı bulundukları Fakülte Sorumlularına 21 Nisan 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar bırakmaları gerekmektedir. Dilekçeleri kabul edilen öğrencilerin Mazeret Sınavı 28 Nisan Cuma günü, 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacaktır.

•Sisteme lms.arel.edu.tr  adresinden,

Kullanıcı Kodunuz (Öğrenci numaranız) ve

Parolanız (TC Kimlik numaranız) ile ulaşabilirsiniz.

• Sınavlar internet bağlantısı bulunan her yerden alınabilir.

• Sınav esnasında teknik bir nedenle sınavınız yarıda kalırsa, sınav tekrar talebinde bulunarak, eğitim destek uzmanları ile irtibat kurabilirsiniz. (areluzem@arel.edu.tr)

• Sınav süresi bitiminde sınavla ilgili işlem yapılmayacaktır. Mazeret sınavının telafisi yoktur.

Başarılar dileriz.

Uzaktan Eğitim Merkezi