2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Ders Programları

Değerli Öğrenciler;

 

Yüksek Lisans ve Doktora / Sanatta Yeterlik ders programına ulaşmak için tıklayınız.

Önemli Not : Psikoloji Anabilim Dalı Başkanlığına bağlı tüm Lisansüstü Programların ders seçimleri 21 Eylül 2023 Saat 10:00’da başlayacaktır.

Ders seçme ekranında açılan tüm zorunlu ve seçmeli derslerin görülebilmesi için Tümü ve Müfredat/Bölüm Dışı Dersler butonuna tıklanması gerekmektedir. Örnek için tıklayınız.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders kayıt işlemleri 18.09.2023-30.09.2023 (saat 23.59) tarihleri arasında obs.arel.edu.tr  adresinden yapılacaktır.

Öğrenci Bilgi Sistemine obs.arel.edu.tr adresinden öğrenci butonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sisteme ilk kez giriş yapan ve kullanıcı şifresi hatalı olan öğrencilerimiz öğrenci bilgi sistemine giriş ekranında yer alan şifre sıfırlama butonundan yeni şifre belirlemelidir.

Ders ve tez aşamasında olan bütün öğrenciler kayıt yenileme ve ders kayıt işlemini tamamlamaları gerekmektedir. Kayıt yenileme, ders kayıt işlemini tamamlamayan öğrencilerin E-devlet sisteminde öğrencilik statüsü pasif olacaktır.

OBS ile ilgili sorun yaşamanız durumunda  enstitumudurluk@arel.edu.tr   adresine mail göndererek yaşamış olduğunuz sorunları bildirebilirsiniz.

Akademik danışmanınız tarafından seçtiğiniz dersler onaylandıktan sonra kayıt işlemi sonuçlanacaktır.

Akademik danışman bilgisine, Öğrenci Bilgi Sistemindeki “Genel İşlemler” sekmesi altında bulunan “Danışman Bilgileri” bölümünden ulaşabilirsiniz.

Yeni mobil uygulamamız “Proliz Mobil”i App Store ve Play Store’dan indirebilir, tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve duyurulardan anında haberdar olabilirsiniz.

DERS PROGRAMLARIMIZIN GENEL ŞABLONLARINDA DEĞİŞİKLİKLER OLABİLİR. LÜTFEN DEĞİŞİKLİKLER İÇİN OBS SİSTEMİ ve DUYURULARI TAKİP EDİNİZ.