19-20 BAHAR DÖNEMİ ORTAK DERSLER HAKKINDA

2019-2020 Bahar Dönemi eğitim öğretim faaliyetleri 3 Şubat 2020 tarihi itibari ile başlamıştır.

Meslek Yüksek Okulu bölümlerinde Uzaktan Eğitim ile verilen dersler;

Temel Bilgi Teknolojileri, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II ve Türk Dili II

Fakülte ve Yüksekokul bölümlerinde Uzaktan Eğitim ile verilen dersler;

Türk Dili-II, Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi-II, Critical Thinking, Creativity and Entrepreneurship, Çevre Koruma, İş Sağlığı ve Güvenliği, Eleştirel Düşünce , Yaratıcılık ve Girişimcilik, Human Resources Management, İş Hukuku, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Kalite Güvencesi ve Kalite Yönetim Sistemleri, Labour and Social Security Law, Mesleki Sorumluluk ve Etik, Professional Responsibilities and Ethics, Social Responsibility and Community Service, Sosyal Sorumluluk ve Topluma Hizmet Uygulamaları, Stratejik Planlama, Proje ve Risk Yönetimi dersleri

Sisteme http://ue.arel.edu.tr linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Öğretim Yönetim Sistemine giriş için gerekli olan Kullanıcı Kodu ve Şifre :

Kullanıcı kodunuz : Öğrenci Numaranız (Kayıt ödeme evrakında yazmaktadır)
Parola: T.C. Kimlik Numaranız

Sisteme giriş yaptıktan sonra, canlı derslere katılmak için izlenecek adımlar;
Derse Gözat–> Canlı Ders –> Toplantıya Katıl

Başarı notunun hesaplanması;

Final Sınavı %80 (80 puan)+ Yarıyıl Başarı Notu %20 (20 puan)şeklinde hesaplanır.

Dönem sonunda notlarla ilgili probleminiz varsa sistem üzerinden hocanıza mesaj yazabilirsiniz. İtiraz süreci içinde bağlı olduğunuz MYO/Yüksekokul Müdürlüğüne veya Fakülte/Bölüm Sorumlularına itiraz dilekçesi bırakabilirsiniz.

14 hafta süresince, 14 oturumda uzaktan eğitim sistemi üzerinden yapılacak olan canlı dersler ve ara sınav süreci uzaktan eğitim öğretim yönetim sistemi üzerinden takip edilir. Final/bütünleme sınavları bulunduğunuz yerleşkede dersliklerde yapılır. Final ve bütünleme sınavları ile notlarla ilgili işlemler için resmi süreç örgün eğitim MYO/Yüksekokul Müdürlüğü veya Fakülte/Bölüm Sorumluları tarafından yürütülmektedir.

Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Uatan Eğitim Derslerini kayıtlanma şekline göre takip edeceklerdir. Gündüzden geceye ya da geceden gündüze geçiş dilekçesi ile öğretim türünü değiştiren öğrenciler uzaktan eğitimde aldığı derslere gerçek öğretim türünde katılacaklar, sınavlarına da kendi gerçek öğretim türünde gireceklerdir. Kendi öğretim türünde sınava girmeyen öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır.

Başarılar dileriz.