Ortak Dersler Ara Sınav Mazeret Sınavı

2019-2020 güz dönemi, uzaktan eğitim ara sınav mazeret sınav talebi uygun görülen Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin bilgileri ekteki listede belirtildiği gibidir. Meslek Yüksek Okulu öğrencileri için, ara sınav mazeret sınavı 19 Aralık Perşembe günü, 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Sınav Olacak Dersler:

·         Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I,

·         Türk Dili I,

·         Temel Bilgi Teknolojileri

• Sınavları belirlenen tarih aralığında, ilgili dersin sayfasına giriş yaparak Mazeret Sınavı bölümünden Sınavı Şimdi Uygula butonuna basarak almanız gerekmektedir. Sınava başladıktan sonra belirlenen süre içinde soruları cevaplayarak sonlandırmanız gerekir. Sınav mutlaka Uygulamayı bitir / Tümünü Gönder ve Bitir butonuna basılarak sonlandırılır. Aksi durumda sınav notu kaydedilmez.

• Sınavları, belirlenen tarihin başlarında almaya çalışınız, son saatlere bırakmayınız. Sınav esnasında teknik bir nedenle sınavınız yarıda kalırsa mail gönderebilirsiniz. (areluzem@arel.edu.tr)

• Mazeret sınavının telafisi yoktur.

• Sınav notunu sınav bitiminde görebilirsiniz.

İnternet'e erişebildiğiniz her ortamdan, uzaktan eğitim sistemine giriş yaparak sınav olabilirsiniz.

Uzaktan Eğitim Sistemine giriş yaptıktan sonra izlenecek Adımlar;

·         Derse Gözat -> Mazeret Sınavı -> Sınavı Şimdi Uygula -> Uygulamayı Başlat

·         veya Ana Sayfa Sağ Bölmeden, Yaklaşan Etkinlikler, Mazeret Sınavı -> Sınavı Şimdi Uygula -> Uygulamayı Başlat

Sınavlarınızda başarılar dileriz.

SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİ LİSTESİ