YÜKSEK LİSANS FİNAL SINAV SONUÇLARI HAKKINDA

2019-2020 Güz dönemi Yüksek Lisans Programları Final sınavlarına ait notlara sis.arel.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

·         https://sis.arel.edu.tr/login.aspx adresine giriş yapınız.

·         “İlk şifrenizi oluşturmak için tıklayınız” adımından şifrenizi oluşturunuz.

·         Not Görüntüleme adımından notlarınıza ulaşabilirsiniz.

CC ve üzeri notlar başarılı notlardır.

Sınav notuna itiraz için dilekçenizi 9 Ocak Perşembe günü mesai bitimine kadar Mesajlarım –Mesaj Gönder sayfasından gönderebilirsiniz. (Ders Adı ve Hoca Adı belirtilmelidir)

*Yüksek Lisans programlarında ortalamaya göre dersten geçme yoktur. (DC-DD-FF başarısız notlardır. Belge ibraz etmeden bütünleme sınavına katılabilirsiniz.)
*Genel başarı notu yıliçi toplam notunun %20'si, final notunun %80'i alınarak hesaplanmaktadır.
*Bütünleme sınav programı daha sonra ilan edilecektir.

*Mezun durumda olan öğrenciler ilişik kesme işlemi için Sefaköy Yerleşkesine gelmelidir.