2021-2022 Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Bütünleme Sınavı Programı

Değerli Öğrencilerimiz,

2021-2022 bahar dönemi, İşletme Yönetimi, Sağlık Yönetimi, Yönetim Organizasyon, Pazarlama, İnsan Kaynakları Yönetimi, Muhasebe ve Finansman Uzaktan Eğitim tezsiz Yüksek Lisans Programları (uzaktan eğitim diploma programları) Bütünleme Sınavları 02 Temmuz 2022, Cumartesi günü, Sefaköy Yerleşkesinde Amfi1, Amfi2 , Amfi3, Amfi4 ve Amfi5 ‘te yapılacaktır.

Her sınav öncesi oturacağınız sıra numarasını öğrenmek için amfi kapılarına asılı listeye bakınız.

Sınav saatlerinde çakışma olan öğrenciler ders isimlerini belirterek areluzem@arel.edu.tr adresine dilekçe göndermelidir.

Sınav binasına giriş yapmak için Arel üniversitenin ID kartına ihtiyacınız olacaktır. Sınav günü ID kartınızı almak için en az 1 saat öncesinde sınav binasına gelmeniz önemlidir.

Başarılar dileriz.

ARELUZEM Müdürlüğü