Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Bütünleme Sınavları Takvimi Yayınlandı.

Değerli Öğrencilerimiz,

2022-2023 Güz Dönemi, İşletme Yönetimi, Sağlık Yönetimi, Yönetim Organizasyon, Pazarlama, İnsan Kaynakları ve Yönetimi, Muhasebe ve Finansman Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programları Bütünleme Sınavları

28 Ocak 2023 Cumartesi günü,

Cevizlibağ Yerleşkesinde 402, 403, 404, 406, 407, 408 numaralı dersliklerde yapılacaktır.

Bütünleme Sınavı Programı ve Sınav Kuralları ekte yer almaktadır.

Sınav saatlerinde uyuşmazlık olan öğrenciler ders isimlerini belirterek areluzem@arel.edu.tr e-posta adresine bildirmelidirler.

Sınav binasına giriş yapmak için Arel üniversitenin ID kartına ihtiyacınız olacaktır. Sınav günü ID kartınızı almak için en az 1 saat öncesinde sınav binasına gelmeniz önemlidir. ID kartınızın sınav günü teslim edilememesi durumunda cep telefonlarınıza Android için buradaniPhone için buradan “Arelim” uygulamasını indirerek turnikelerde bulunan QR kodu okutarak da binaya giriş yapabilirsiniz.

Sınavlarda başarılar dileriz.

Sınav Kuralları ve Programına Ulaşmak İçin Tıklayınız