2022-2023 Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Diploma Programları Ara Sınav Takvimi

Değerli Öğrencilerimiz,

2022-2023 Güz Dönemi, İşletme Yönetimi, Sağlık Yönetimi, Yönetim Organizasyon, Pazarlama, İnsan Kaynakları Yönetimi, Muhasebe ve Finansman Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programları Ara Sınavları

3 Aralık 2022 Cumartesi – 4 Aralık 2022 Pazar günü,

Cevizlibağ Yerleşkesinde 303, 304, 305, 309, 402, 403, 404, 406, 407, 408 numaralı dersliklerde yapılacaktır.

Ara sınav programı ve sınav kuralları ekte yer almaktadır.

NOT: Sınav programında yer alan aynı ders kodu ve ders adının sonunda yer alan “_1 veya _2” şeklindeki ifadeler o dersin şubesini belirtmektedir.

Aynı isimde ders var ise o dersin öğrencilerinin iki ayrı derslikte sınava gireceğini
(sınıfın ikiye bölündüğünü) belirtmektedir.

Örneğin, 7MFE55104_1 kodlu Muhasebe Bilgi Sistemi_1 dersinin sınavı 407 ve 403 numaralı iki ayrı derslikte gerçekleşecektir. Bu durum ışığında karışıklık olmaması adına sınava girmeden önce mutlaka derslik kapılarına asılı olan isim listelerine bakınız.

Sınav saatlerinde uyuşmazlık olan öğrenciler ders isimlerini belirterek areluzem@arel.edu.tr e-posta adresine bildirmelidirler.

Sınav binasına giriş yapmak için Arel üniversitenin ID kartına ihtiyacınız olacaktır. Sınav günü ID kartınızı almak için en az 1 saat öncesinde sınav binasına gelmeniz önemlidir. ID kartınızın sınav günü teslim edilememesi durumunda cep telefonlarınıza Android için buradan, iPhone için buradan “Arelim” uygulamasını indirerek turnikelerde bulunan QR kodu okutarak da binaya giriş yapabilirsiniz.

Sınav Kurallarına Ulaşmak İçin Tıklayınız

Sınav Takvimine Ulaşmak İçin Tıklayınız